Om Erbs Studio

Erbs Studio bygger på en vision om at fremhæve det minimale. Vi arbejder i spændfeltet mellem less is more og fremhævelse af råmaterialet. Det er her vi finder inspiration og æstetik.

Håndværk er æstetik – Hvert møbel bliver produceret i hånden og bearbejdningen af råmaterialerne er et integral del af det æstetiske udtryk. 

Erbs Studio har stor erfaring i at arbejde med specialordrer og er altid klar på en spændende udfordring. Vi samarbejder ofte med kunder omkring individuelle ønsker til egne designs, andre unikke specialopgaver eller specialmål på vores møbler.

Vores håndværk skaber dit personlige møbel

Vi arbejder med et utal af muligheder og løsninger til dig og din bolig, men kun med personlige løsninger, der passer til dig og det, du allerede har indrettet dig med.

Erbs Studio giver mulighed for at blive inddraget i fremstillingsprocessen af dit helt eget møbel – inden det skal være en del af dit hjem. Vores møbler kan bestilles på individuelle mål, i en anden farve, men du kan også lave en bestilling på dit eget design eller måske har du én specialopgave, som du skal have løst.

Håndværket +råmaterialer

Erbs Studio arbejder med eksklusive kvalitetsmøbler, der har en lang levetid. De hører til i en særklasse, hvor autenticiteten træder frem i det hårdføre og solide materiale med et twist af en helt særlig karakter.

Du skal kunne se vægten. At vælge de rigtige materialer er essentielt og der er en ærlighed i, at kunne se hvad et møbel består af. Alle råmaterialerne kommer fra udvalgte, lokale leverandører og sikrer at møblerne holder i årtier. 

Grundstenen i vores møbler er jern. Jern har et naturligt råt og skønt udtryk og som tiden går, vil råmaterialerne patinere og forøge deres æstetiske værdi. For eksempel vil de smukke gyldne farvenuancer i kobberet blive unikke ved flittigt brug.

Håndværket i jernrammerne er udført af en rigtig smed og med Erbs Studio på sidelinjen til at fortælle, når svejsninger og overflader er som de skal være, således vi rammer det helt rigtige æstetiske udtryk. Hver eneste jernramme og plade er skabt og godkendt af os.