Derfor betyder ting noget for dig

Kender du følelsen der rammer dig, når du ser et møbel, et stykke tøj eller noget helt andet, det rammer dig helt ind i hjertet? Følelsen af, at du bare må have denne ting med hjem, du kan bare mærke, at den afspejler din personlighed. Også uden måske at tænke helt til ende, om denne ting passer ind i dit hjem eller garderobe?

Det kalder bare på dig. Jeg tror på, at vi knytter os til ting, der har en god energi eller måske minder os om noget fra vores liv. Som vi måske også gerne vil minde os selv om. Mere eller mindre ubevidst. Ting – og i særdeleshed møbler og interiør – har en evne til at skabe en god atmosfære i et hjem. Man kan måske tænke, at ting kan være “besjælede”. Altså enten er de skabt som nye, med masser af god energi og følelser lagt i dem. Eller også er det vintage ting eller arvestykker, som er blevet brugt af en person, som vi har haft en tæt relation til. Og derfor bliver “besjælede”.

Jeg kender det fra mig selv. Mine elskede arvestykker, som jeg aldrig vil gå af med, der er for mange minder i dem. Jeg kender det også, når jeg køber håndværk, det at andre personer, har gjort sig umage for min skyld, det betyder noget for mig – en dejlig fornemmelse, når der er kælet for detaljen og jeg kan mærke liv og sjæl i det. Det er bl.a. derfor, at vi knytter os til ting?
Jeg mener overhovedet ikke, at man er overfladisk ved at nyde godt håndværk eller tænke over, hvad der skal præge ens hjem. Det er jo her vi har base og vores hjem skal være et rart sted at være og afspejle hvem du er. Det er i hjemmet, at vi lader op. Her skal vi føle os støttet i at være os selv. Du har brug for at føle dig sikker og tilpas i dit hjem, et hjem der reflekterer dig og hvor du er omgivet af ting der her en særlig æstetik.

Derfor vil jeg opfordre dig til at fylde dit hjem med ting, der har værdi for dig. Ting der giver dig en god følelse bare ved at kigge på det og hvor du kan mærke, at her har jeg sat mit personlig aftryk – min indretnings DNA. Det er sådan vi skaber møbler i Erbs Studio. Vi går ikke på kompromis og vi kan ikke lade være med at lægge vores liv og sjæl i det vi arbejder med.

Jeg håber ovenstående har inspireret dig.

Kærlig hilsen Rikke – Erbs Studio

Vil du gerne selv sætte dit personlige præg og være med i skabelsesprocessen?

Vi producerer rigtigt mange møbler på bestilling, hvor vi i samråd med kunden finder ind til den bedste løsning. Vi rådgiver i forhold til design, materialer og funktionalitet i forhold til dine ønsker.
Læs mere om specialordrer her