Rikke & Frank

Rikke og Loui
Frank red.

Balancen mellem det rå og det feminine

Erbs Studio bygger på en vision om at fremhæve det minimale. Vi arbejder i spændfeltet mellem less is more og fremhævelse af råmaterialet. Det er her vi finder inspiration og æstetik.

Håndværk er æstetik – Hvert møbel bliver produceret i hånden og bearbejdningen af råmaterialerne er et integral del af det æstetiske udtryk. 

Erbs Studio har stor erfaring i at arbejde med specialordrer og er altid klar på en spændende udfordring. Vi samarbejder ofte med kunder omkring individuelle ønsker til egne designs, andre unikke specialopgaver eller specialmål på vores møbler.

Æstetisk håndværk - Lokale råvarer

Alle vores produkter er håndværk, fremstillet fra bunden - det er vigtigt for os.

Håndværket

Håndværket i jernrammerne er udført af en rigtig smed og vi har materialerne i hænderne hele vejen igennem, vi beslutter selv, når svejsninger og overflader er som de skal være, således vi rammer det helt rigtige æstetiske udtryk. Hver eneste jernramme og plade er skabt og godkendt af os.

Erbs Studio arbejder med eksklusive kvalitetsmøbler, der har en lang levetid. De hører til i en særklasse, hvor autenticiteten træder frem i det hårdføre og solide materiale med et twist af en helt særlig karakter.

Du skal kunne se vægten. At vælge de rigtige materialer er essentielt og der er en ærlighed i, at kunne se hvad et møbel består af. Alle råmaterialerne kommer fra udvalgte, lokale leverandører og sikrer at møblerne holder i årtier. 

Grundstenen i vores møbler er jern. Jern har et naturligt råt og skønt udtryk og som tiden går, vil råmaterialerne patinere og forøge deres æstetiske værdi. For eksempel vil de smukke gyldne farvenuancer i kobberet blive unikke ved flittigt brug.

Læs med

Vi elsker at kunne være tættere på dig – vil du også gerne være tættere på os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få særlige tilbud, nyheder og inspiration.