Har du spørgsmål angående specialmål eller ønsker vejledning hertil? Vil du opleve vores møbler og inspireres af

vores smukke og spændende showroom? Vil du gerne bestille et af vores møbler? Eller har du helt andre spørgsmål?

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte os. Kom og lad dig blive inspireret af vores showroom, oplev stemningen i vores møbler, hør mere om hvordan de er fremstillet og hvad vi også kan producere. Ring eller send en mail inden du besøger vores showroom, så du ikke kører forgæves.

Er du butik og ønsker at høre om muligheden for at blive forhandler af vores møbler, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.

Telefon 28 26 74 32
info@erbsstudio.dk

Prinsensgade 59,
7000 Fredericia
Danmark

Handelsbetingelser hos Erbs Studio

Garanti
Erbs Design yder 2 års garanti mod fabrikationsfejl. Naturligt slid og patina på rammer, reolplader og bordplader omfattes ikke af denne garanti. Vær opmærksom på, at alle møbler fra Erbs Design er håndlavede og ikke perfekte industrimøbler. Mindre variation i finish og udseende vil derfor uundgåeligt forekomme.

Hvis du mod forventning reklamerer over et møbel fra Erbs Design, skal det være inden for 2 måneder fra modtagelsesdatoen.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Levering
Leveringstiden er ca. 14 dage fra bestilling. Ved større bestillinger aftales leveringstiden nærmere. Er det noget, der haster, så ring eller skriv endelig til mig.

Fortrydelsesret
Der ydes 14 dages fortrydelsesret, der gælder fra den dag, du modtager dine møbler. Dette gælder dog ikke for møbler, der er lavet ud fra egne specialmål eller på anden vis er tilpasset dine valg.

Downloads

Brochure ↓
Få inspiration til, hvordan du kan mixe de forskellige møbler og skabe din egen stil.

Pressekit ↓
Logoer og billeder, som frit kan bruges i forbindelse med omtale af Erbs Design

Vinranke — Montagevejledning ↓
Download en montagevejledning til Hr. Nielsens vinranke, eller se en video her →

Persondatapolitik