Ting må gerne tage tid

I al den tid jeg kan huske, har jeg prioriteret at fremstille ting fra bunden – både mad, møbler, håndarbejde og lignende.

Da jeg havde små børn, plukkede jeg fx. æbler i haven og lavede mos af dem.

At gøre sig umage gør bare alting bedre

Du har måske også oplevet at komme til middag hos nogle venner, hvor maden er kræset for og måske har simret i flere timer. Det behøver overhovedet ikke at være gourmet mad. Det kan “bare” være, at det var en lækker gryderet – men der var lagt god energi i den ret og den har taget lang tid – langsomhed.

Og netop det gjorde oplevelsen omkring middagen langt bedre.
Jeg tror på, at når vi lægger alt vores gode energi i de ting vi arbejder med, så bliver resultatet bare bedre.

Nøjagtig derfor arbejder vi i Erbs Studio udelukkende med fokus på at have tid til at gøre os umage og at gøre vores håndværk ordentligt. Vi tror på, at det kommer dig til gode, når vi bruger tid i processen.

Målet er nemlig, at gøre dit hjem smukt.

Derfor har vi fokus på at være omhyggelige og grundige – vi gør os umage med detaljen, for at sikre dig et smukt møbel i høj kvalitet.

Vores håndværk giver liv til æstetikken i dit møbel

Derfor har vi fokus på at være omhyggelige og grundige – vi gør os umage med detaljen, for at sikre dig et smukt møbel i høj kvalitet.

Langsomhed er ok, og det er ikke fordi, at vi er dovne eller trætte, men fordi vi arbejder med og værner om dit møbel i vores hænder. Vi hellere producerer et godt møbel end to, der ikke holder og ender med at gå til spilde. Vi har en kærlighed til til håndværket. Det er vigtigt for os, at håndværket bidrager til æstetikken i dit møbel og dermed til dit hjem. Det kan fx være de synlige svejsninger eller bearbejdningen af materialerne.

Det kan også være det metal/ædelmetaller (fx kobber) vi arbejder med, der changere i farverne eller patinere. De materialer vi arbejder med rummer nemlig en langtidsholdbarhed, der kun bliver smukkere ved dine berøringer og årenes indhugst på dem.

Kærlig hilsen Rikke – Erbs Studio

Er du klar til at investere i et møbel, der giver dit hjem god energi?
Se mere om vinreolen Vinranken eller din mulighed for at bestille Specialordrer, hvor du også har mulighed for blive inddraget i fremstillingsprocessen af dit eget møbel, inden det skal være en del af dit hjem.

Vil du gerne inspireres til at få endnu mere god energi ind i dit hjem?
Læs vores blog om hvordan, lige her